Yhteydet
Yhteydet
Kokkola-Pietarsaaren lentoasema sijaitsee Kruunupyyssä noin 19 kilometrin päässä Kokkolan keskustasta. Lentoasemalta on matkaa Pietarsaareen 30 kilometriä ja Kaustiselle 42 kilometriä.


Pysäköinti

Pysäköinti onnistuu kätevästi terminaalin edustalla sijaitsevalle pysäköintialueelle. Pysäköinti maksetaan ennakkoon pysäköintialueella sijaitseviin automaatteihin joko kolikoilla tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Invapaikat sijaitsevat terminaalin edustalla erillisellä pysäköintialueella. Jätä invapysäköintiin oikeuttava kortti tuulilasiin näkyvälle paikalle.

Enintään yhden tunnin pysäköinti Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalla on ilmaista. Muista käyttää pysäköintikiekkoa.

Lyhyt informatiivinen video lentoaseman pysäköintiautomaattien käytöstä:


Joukkoliikenne

Kokkola-Pietarsaaren lentokentälle saapuville tai sieltä lähteville matkustajille on järjestetty kuljetuspalvelu Kokkolan keskustan ja lentoaseman välille kaikille aikataulun mukaisille reittilennoille.


Kuljetus keskustasta lähtee 70 minuuttia ennen koneen lähtöä Mannerheimin aukiolta Hotelli Kokkolan ja SOKOS Hotel Kaarlen kautta lentoasemalle. Paluu lentoasemalta vastaavaa reittiä tapahtuu noin 10-15 min. koneen laskeutumisesta.


Matkan hinta on 20 euroa.


Erillistilauksesta matkustaja voidaan samaan hintaan (20 euroa) noutaa kotoa ja viedä kotiin saakka. Lisäpalvelu koskee ydinkeskustan aluetta (ohjeellinen kehä noin 3 km). Kotoa haun edellytyksenä on, että tilaus tehdään vähintään 2 tuntia ennen kuljetuksen alkua. Näistä voidaan poiketa tapauskohtaisesti.


Liikenteestä vastaa: Dahl Citybuss Oy
Tilausnumero: 045 1211 515
Sähköposti: dahl@citybus.kpnet.com

Lentoaseman ja Pietarsaaren välisiä liityntäkuljetuksia liikennöi City Taxi Jeppis. Kuljetus Pietarsaaresta lentokentälle tilataan suoraan liikennöitsijältä kutsutaksina. Kuljetus lentoasemalta Pietarsaareen lähtee noin 10 min. koneen laskeutumisen jälkeen. Ennakkovaraus ei ole välttämätön. Kuljetuksen hinta on alk. 20 €/henkilö.

Lisätiedot ja tilaukset: City Taxi Jeppis, puh. 050 5509 866

City Taxi Jeppis »


Taksit

Kokkolan ja Pietarsaaren alueella liikennöiviä takseja on lentoaseman edustan taksipaikoilla lentoaikataulun mukaisina aikoina. Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, voit myös tilata taksin etukäteen.

Lentoaseman taksi Kruunupyy, puh. 0500 266 041

Taksi Kokkola, puh. 0100 85 111

Ulataxi Pietarsaari, puh. 044 7719 944


Vuokra-autot

Myös auton vuokraaminen onnistuu Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalta. Autovuokraamoiden palvelupisteet sijaitsevat terminaalin sisäänkäynnin läheisyydessä. Palveluehdot ja yhteystiedot tarkistat helpoimmin palveluntarjoajan internetsivuilta.

Europcar »

Avis »

Hertz »

Budget »

Sixt »

Scandiarent »