Palvelut
Palvelut

Kokkola-Pietarsaaren lentoaseman palvelut

Ravintola- ja kokouspalvelut

Kokkola-Pietarsaaren lentoaseman kahvila Woods Cafe palvelee sekä lentomatkustajia että saattajia terminaalissa ennen turvatarkastusta. Valikoimiin kuuluvat grilliherkkujen lisäksi kahvilatuotteet, kuten makeat ja suolaiset pikkupurtavat kahvin kera. Kahvilassa on lisäksi juoma-automaatti.

Lentoasemalla on myös neuvottelutila, joka soveltuu hyvin enintään 14 henkilön kokouksiin. Käytettävissä ovat videotykki, tv ja internetyhteys. Kokoustilan varaukset Finavian neuvonnan kautta, puh. 020 708 6811 ja tarjoilutilaukset Woods Cafesta, puh. 045 211 0011 tai woods.cafe.kruunupyy@gmail.com.

Lastenhoito

Myös lasten kanssa on helppoa lähteä matkaan Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalta. Lastenhoitoa varten on hoitopöytä inva-WC:n yhteydessä. Vauvanruoan lämmitys onnistuu ravintolatiloissa, jossa on lapsille myös leikkipaikka.

Liikuntaesteisten palvelut

Liikuntaesteisten on helppo liikkua Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalla. Lentoaseman sisäänkäynnit ovat esteettömiä. Kentällä on inva-WC ja mahdollisuus invapysäköintiin.

Lentoasemalla on myös lainattaviksi pyörätuoleja. Muista ilmoittaa lentoyhtiölle, jos viet koneeseen oman pyörätuolisi. Avun tarpeesta on ilmoitettava jo matkavarauksen yhteydessä. Siitä kannattaa myös ilmoittaa hyvissä ajoin ennen lentoasemalle saapumista lentoyhtiön edustajalle, joka lentoasemalla huolehtii liikuntarjoitteisten avustamisesta.

Pankki- ja postipalvelu

Lentoaseman postilaatikko sijaitsee terminaalin edustalla. Lentoasemalla ei ole pankkiautomaattia.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit kysellä joko Finavian neuvonnasta 020 708 6811
tai RTG Ground Handling Oy:n numerosta 020 708 6818.

Internetyhteydet

Finavia tarjoaa matkustajille wifi-yhteyden ilmaiseksi.
Sen käyttö on helppoa ja vaivatonta, sillä kirjautumiseen ei tarvita erillisiä tunnuksia.